ЗАКАЖЕТЕ ПРОБЕН ТРЕНИНГ НА 076 336 036

При дефанзивната тактика не е целта да се достигнат силата и моќта на противникот туку комплетната сопствена сила и моќ да се усмерат кон противничката слабост----- ФБИ прирачник за тренинг