МЕДИУМИ

Сѐ повеќе деца учат боречки вештини за самоодбрана (Нова Македонија)

Емил Јотов, основач на Академијата за самоодбрана, веќе неколку месеци работи со деца, со намера да го спречи или барем да го намали насилството меѓу децата. Интересот за учење на вештините на самоодбраната е голем кај децата, но и кај родителите