Самоодбрана и фитнес за деца-формирани првите групи

self-defense for kids400Ги формиравме првите две групи од програмата „Самоодбрана и фитнес за деца“ за деца од предшколска возраст и за деца од 6 до 13 год.

Децата од предшколска возраст учат низ игра додека повозрасната група веќе започна со основи на правилно паѓање, базични вежби за сила и еластичност како и почетни техники по Комбинирана Самоодбрана.